Chan Mi Gong

De meest gestelde vragen
Ik heb nog geen ervaring met Chan Mi Gong. Kan ik dan aan de workshop meedoen?
Ja. Chan Mi Gong is toegankelijk gemaakt voor iedereen.
Ik heb al veel ervaring met Chan Mi Gong, heeft de workshop dan nog zin?
Ja. Je levenskracht, je veld van creatie verder ontwikkelen is een levenslang proces.
Ik ben niet lenig. Kan ik de oefeningen dan doen?
Ja. Je wordt lenig en beweeglijk door de oefeningen.
Ik kan niet lang staan. Kan ik de oefeningen toch doen?
Ja. De oefeningen kan je staand, zittend en zelfs liggend doen.

Mijn interesse voor Qigong

Als ik lees over het grootste medicijnloze ziekenhuis ter wereld van Dr. Pang Ming, waar patiënten alleen door het beoefenen van Qigong na 21 dagen gezond/geheeld naar huis gaan. Rijst bij mij de vraag, waarom kan dit niet in Nederland? Mijn interesse in Qigong is gewekt en ik schrijf mij in voor een workshop.

Vanaf 2002 volg ik verdere opleidingen nivo 1 en 2 tot Chi Neng Qigong instructor bij het Chi Neng Qigong Instituut Europa.

De door Dr. Pang Ming opgeleidde leraren en ooit werkzaam in het ziekenhuis in China zijn o.a. Master Luke Chan, leraar Kean Hin Ooi en Master Li en Liu. De ontmoetingen met deze leraren in seminars zijn voor mij van grote waarde.

In 2008 begin ik met de opleiding tot Chan Mi Gong instructor bij Zuzana Sebcova Thaller in Augsburg. Deze duurt ruim 3 jaar; met aanvullende seminars in het Riesengebirge in Tsjechië.

Sindsdien ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging “Chan Mi Gong Gesellschaft e.V.”

Inmiddels is mijn bewustzijn verruimd tot vele dimensies van Zijn, mede ook door het contact met Dr. Joe Diespenza. Ooit begonnen met een 2 daagse workshop. Zijn meditaties zijn een verrijking. Het is een geweldig gevoel, je bewust te worden van de huidige groei die de mensheid doormaakt. Het lichaam vrij te maken van oude programma’s, die beperkend zijn het leven te creëren waar je echt van houdt.

Chan Mi Gong, meditatie in beweging, plus de meditaties door Dr. Joe Diespenza maken deel uit van de lessen en workshops.

Blader terug